Friday 27 February 2009

Comedii de gagici




Dragi baieti daca aveti prietene si (vroiam sa zic cu ocazia Vallentine's Day or some shit da' slava Cerului a trecut) vreti sa va rupeti de la gura o iesire la bere sau vreun meci din Liga Campionilor si sa le faceti pe plac femeilor vizionand imbratisati vreun film la alegerea lor, aveti grija sa nu aleaga Bride Wars, nu de alta da' dupa o ora jumate de urmarit pregatiri dragalashe de nunta, sa nu va treziti cu vreo criza de genul "voi muri fata batrana", "vreau sa imi cunosti familia", "nu ma mai iubesti", "de ce nu ma mai iubesti", "m-ai iubit vreodata" etc etc etc
Bine nu generalizez insa oricum filmul este atat de gretos de dulce si atat de neverosimil, incat numai cele doua protagoniste simpatice il mai salveaza de la diabet total. Kate Hudson, cu eterna freza a' lu' muma-sa si Anne Hathaway, care mi-a facut pofta sa o vad in Rachel Getting Married acuma, numa sa constat daca chiar e in stare de roluri profunde sau e doar un chip frumos, extrem de frumos, nemaipomenit de frumos.
Pe scurt doua prietene din copilarie care imparteau acelasi vis, de a-si face nuntile intr-un decor fastuos la Plaza Hotel, se gasesc in situatia de a fi fost cerute in acelasi timp de neveste si mai mult, de a fi nevoite sa imparta aceiasi data a nuntii in decorul mai sus mentionat. Ceea ce parea a fi o prietenie perfecta se transforma rapid in cea mai a dracu' rivalitate cand tinerele incearca se se excluda una pe cealalta din peisajul nuntii de la Plaza. Nah. Cam asta.
Mai bine va uitati la Marley and Me.

No comments:

Post a Comment